Topic: Co byście zmienili w swojej kuchni / łazience?
Jak w temacie… szukam pomysłów jak odświeżyć wizerunek tych dwóch pomieszczeń ![]()
You are not logged in. Please login or register.
nieigraj.com.pl → W trosce o dom → Co byście zmienili w swojej kuchni / łazience?
Jak w temacie… szukam pomysłów jak odświeżyć wizerunek tych dwóch pomieszczeń ![]()
Najprostszym sposobem jest pomalować pomieszczenia na inny kolor
Bardzo ogólne pytanie… na pewno bym zmieniła mój prysznic, w sumie chodzi to za mną od dawna bo mój aktualny jest po prostu okropny
Gdybym mogła to bym zamieniła go na któryś z tych:
e-budujemy.pl/kabiny_polokragle_deante,9474k. PRzyznajcie, że jest na co ppatrzeć ![]()
Ja również bym zainwestowała w nowy prysznic lub wannę. Duże jacuzzi, albo kabina prysznicowa z hydromasażem, mmm… to jest to
Na pewno bym kupiła większą pralkę i zmieniła płytki w kuchni, od razu zrobiłoby się żywiej
Myślę, że najlepiej zacząć od detali…
Ja bym kupiła baterię kuchenną marki Deante bo moja ciągle przecieka i nikt nie raczy ją naprawić (tak, mam nadzieję, że to czytasz drogi mężu)
Może jakiś nowy dywanik, zasłony albo choćby zegar naścienny? Komplet obrusów, nie wiem co dokładnie by Cię usatysfakcjonowało. Może poszukaj stron z inspiracjami na urządzenie domu i tam znajdziesz coś, co by Cię zainteresowało?
nieigraj.com.pl → W trosce o dom → Co byście zmienili w swojej kuchni / łazience?