Topic: Nad morzem czy gdzieś indziej? Turnus rehabilitacyjny, doradźcie.
Cześć, szukam miejsca na rehabilitację w czasie urlopu, gdzie warto pojechać? Jakie rejony Polski według was warto wybrać?
You are not logged in. Please login or register.
nieigraj.com.pl → Zdrowie, medycyna → Nad morzem czy gdzieś indziej? Turnus rehabilitacyjny, doradźcie.
Cześć, szukam miejsca na rehabilitację w czasie urlopu, gdzie warto pojechać? Jakie rejony Polski według was warto wybrać?
Dla mnie zawsze najlepsze turnusy rehabilitacyjne były nad morzem, uwielbiam po prostu plażę i szum fal. Nie umiem bez tego żyć i kiedy tylko mam okazję, jadę właśnie nad Bałtyk. Relaks i pra-ca nad zdrowiem, można chcieć wiecej?
Ja też uważam, że znaleźć można najlepsze ośrodki rehabilitacyjne nad morzem, a byłam już w wielu miejscach, naprawdę. Morze ma swój mikroklimat, żadne górskie uzdrowiska czy te typu tęż-nie nie przebiją jodu. Absolutnie i wyłącznie morze.
Panie pozwolą, że potwierdzę?
Nie ma lepszego miejsca na zorganizowanie sobie zdrowotnych wczasów jak polskie morze. Te rybki co krok.. jestem okropnym łakomczuchem, jeśli o rybki chodzi, a tam tego tyle, że człowiek pęka ze szczęścia.
Dla każdego coś dobrego nad Bałtykiem, jak widać.
Chyba sprawa przesądzona? Morze i już! ![]()
nieigraj.com.pl → Zdrowie, medycyna → Nad morzem czy gdzieś indziej? Turnus rehabilitacyjny, doradźcie.